6 μόνο βήματα χρειάζονται

Η Akoustica Medica είναι η μόνη πολυεθνική εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της βελτίωσης της ακοής διαθέτοντας τα υπερσύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας Oticon Δανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1998 και από το 2000 είναι μέλος του Ομίλου William Demant Holding, του παλαιότερου ιδρύματος στον κόσμο στο χώρο της βαρηκοΐας. Σκοπός του Ομίλου, όπως και της Akoustica Medica, είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν με την ακοή που έχουν!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Συγκεντρώστε πληροφορίες

Μία σημαντική αιτία που οι άνθρωποι αφήνουν το πρόβλημα ακοής τους να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο είναι γιατί δεν ενημερώθηκαν γι’ αυτό έγκαιρα. Με το ποσοστό των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής σε παγκόσμιο επίπεδο να ξεπερνά το 10%, και μάλιστα σε ηλικίες από 60 ετών και άνω το ποσοστό αγγίζει το 35%, η απώλεια ακοής κατατάσσεται στην 3η θέση χρόνιων παθήσεων. Οι άνθρωποι που ενημερώθηκαν και επέλυσαν το πρόβλημα ακοής τους εγκαίρως είναι πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι, με ενεργή κοινωνική ζωή σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας τους.

Ο ιδρυτής του Ομίλου της William Demant στις αρχές του 19ου αιώνα θέλοντας να βοηθήσει την βαρήκοη γυναίκα του έφερε το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στην Ευρώπη. Ο Όμιλος δαπανά κάθε χρόνο σημαντικά ποσά για την έγκαιρη ενημέρωση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Έτσι, μπορεί και εσείς να έχετε απαντήσει σε κάποια καταχώρηση μας στον τύπο, να μας έχετε συναντήσει σε χώρους που κινήστε καθημερινά, να μας έχει συστήσει κάποιος γνωστός σας ή ο ΩΡΛ ιατρό σας.

online-rantevou

Newsletter

tuv-cert