Εισαγωγή Συγγενείς & Φίλοι

eisagwgh-suggeneis-kai-filoi-new1

Εισαγωγή

Η Akoustica Medica βρίσκεται στο πλευρό των ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσκολία ακοής και φροντίζει να δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση του επιπέδου ακοής και κατ’ επέκταση του επιπέδου ζωής τους. Για τον λόγο αυτό, προσφέρουμε μία σειρά από συμβουλές και οδηγίες στους συγγενείς και στους φίλους των ανθρώπων που συναναστρέφονται καθημερινά με τον βαρήκοο, προκειμένου να τους βοηθήσουν να συνομιλούν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως τα ακουστικά βαρηκοΐας επαναφέρουν την ακοή στο επίπεδο που βρισκόταν παλιά, από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει. Τα βοηθήματα ακοής συμβάλλουν στην ενίσχυση ακοής και όχι στην επαναφορά της.

Επιπλέον, ο βαρήκοος χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής ώστε να συνηθίσει τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Είναι, λοιπόν, σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να διαβάσετε τις οδηγίες επικοινωνίας που ακολουθούν, καθώς θα βοηθήσουν εσάς και τον βαρήκοο να προσαρμοστείτε ευκολότερα στα νέα δεδομένα.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert