Προφίλ Εταιρείας

William Demant Holding, Oticon, Akoustica Medica

Η ΕΤΑΙΡEΙΑ

Η Akoustica Medica δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας για την ενίσχυση ακοής. Ιδρύθηκε το 1998 και από το 2000, είναι μέλος του ομίλου William Demant Holding SA, του παλαιότερου ιδρύματος στον κόσμο στο χώρο μέριμνας για τη βαρηκοΐα. Αποτελεί έτσι, την μοναδική Πολυεθνική εταρεία στην Ελλάδα στον χώρο αυτό.

Σκοπός του ομίλου και της Akoustica Medica, είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν με την ακοή που έχουν!

Η Akoustica Medica βρίσκεται κοντά στο βαρήκοο άτομο, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε αρμονική συνεργασία με τον Ωτορινολαρυγγολόγο, συμβάλλει πάντοτε στην καλύτερη λύση για όποιο πρόβλημα ακοής κι αν αντιμετωπίζει. Οι ειδικές παροχές της εταιρίας ξεκινούν με τη Δωρεάν Δοκιμή σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας από Εξειδικευμένο Ακοοπροθετιστή. Ακολουθεί η εφαρμογή των επιλεγμένων πλέον ακουστικών βαρηκοΐας, που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του βαρήκοου και στην συνέχεια ο Δωρεάν Έλεγχος ανά 6μηνο, εφόρου ζωής. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει 2 χρόνια πλήρους Εργοστασιακής Εγγύησης, καθώς και συνεχή Τηλεφωνική Υποστήριξη. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Akoustica Medica, στα πλαίσια της συνεργασίας της με τους Ωτορινολαρυγγολόγους, παρέχει σε όλους ανεξαίρετα έγκυρη ενημέρωση για την τεχνολογία στα βοηθήματα ακοής.

Ο όμιλος της William Demant Holding, είναι ένας από τους κύριους δωρητές τεχνολογικών ερευνών για τη βαρηκοΐα, καθώς και αρωγός επιστημονικών συνεδρίων ή ημερίδων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert