Προφίλ Εταιρείας

image-etaireia

ΕΤΑΙΡEΙΑ – Ακουστικά Βαρηκοΐας

Η Akoustica Medica δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας για την ενίσχυση ακοής. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1998 και από το 2000 είναι μέλος του ομίλου WILLIAM DEMANT HOLDING SA, του παλαιότερου ιδρύματος στο κόσμο, στο χώρο μέριμνας για τη βαρηκοΐα.

Σκοπός του ομίλου, όπως και της Akoustica Medica, είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν με την ακοή που έχουν!

Η Akoustica Medica βρίσκεται κοντά στο βαρήκοο άτομο, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε αρμονική συνεργασία με τον ΩΡΛ ιατρό, συμβάλλει πάντοτε στην καλύτερη λύση για όποιο πρόβλημα ακοής κι αν αντιμετωπίζει. Οι ειδικές παροχές της εταιρίας ξεκινούν με τη Δωρεάν Δοκιμή σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας από εξειδικευμένο Ακοοπροθετιστή. Ακολουθεί η εφαρμογή των επιλεγμένων πλέον ακουστικών βαρηκοΐας, που είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του βαρήκοου και στην συνέχεια ο Δωρεάν Έλεγχος ανά 6μηνο, εφόρου ζωής. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει 2 χρόνια πλήρους Εργοστασιακής Εγγύησης καθώς και συνεχή Τηλεφωνική Υποστήριξη. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Akoustica Medica, στα πλαίσια της συνεργασίας της με τους ΩΡΛ ιατρούς, παρέχει σε όλους ανεξαίρετα έγκυρη ενημέρωση για την τεχνολογία στα βοηθήματα ακοής.

Ο όμιλος της WILLIAM DEMANT είναι ένας από τους κύριους δωρητές τεχνολογικών ερευνών για τη βαρηκοΐα, καθώς και αρωγός επιστημονικών συνεδρίων ή ημερίδων, σε ολόκληρη την υφήλιο.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert