Μέτρηση ακοής

Αξιολόγηση ακοής
Η Akoustica Medica μέσα στο πλαίσιο της έγκαιρης ενημέρωσης και αντιμετώπισης του προβλήματος της δυσκολίας ακοής, πραγματοποιεί δωρεάν αξιολόγηση ακοής σε όλους ενδιαφερόμενους. Η Αξιολόγηση ακοής θα δείξει εάν υπάρχει κάποια απώλεια ακοής στις βασικές συχνότητες της ανθρώπινης ομιλίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα. Επισκεφτείτε τον ΩΡΛ γιατρό σας και εμπιστευτείτε στην Akoustica Medica την λύση στην ακοή σας.

Ακοόγραμμα
Το ακοόγραμμα είναι εντελώς ανώδυνο και άμεσο. Κατά την διάρκεια αυτού του τεστ μπορεί να διαπιστωθεί εάν χρειάζεστε ένα ή δύο ακουστικά.

Δοκιμή Ακουστικών
Παράλληλα μπορούμε να προγραμματίσουμε μία δωρεάν δοκιμή ακουστικών. Ο ειδικός ακοοπροθετιστής της Akoustica Medica είναι εκπαιδευμένος στο να επιλέγει και να εφαρμόζει με επιτυχία, λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες. Θα συζητήσει μαζί σας σε ποιες καταστάσεις χρειάζεστε να έχετε καλύτερη ακοή και στη συνέχεια θα ρυθμίσει τα πιο κατάλληλα ακουστικά που καλύπτουν τις ανάγκες σας για την δωρεάν δοκιμή. Η δοκιμή των ακουστικών θα σας παρέχει την πρώτη σας εμπειρία ενισχυμένης ακοής που είναι σημαντική για τη λύση που θα δώσετε στη δυσκολία ακοής.

online-rantevou

Newsletter

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

Loading...
* απαραίτητα πεδία
tuv-cert
0
Call Now Button