Νέα εποχή για την Akoustica Medica

Η αλλαγή

Ο Νοέμβριος σήμανε μία πολύ σημαντική ημέρα για την Akoustica Medica: τη μέρα της νέας εποχής, καθώς πλέον ενταχθήκαμε στο Audika Group, το γκρουπ της ηγέτιδας εταιρείας στον κόσμο στον τομέα φροντίδας της ακοής. Στο εταιρικό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, οι εργαζόμενοι της Akoustica Medica ενημερώθηκαν για το νέο μοντέρνο λογότυπο και αγκάλιασαν με θέρμη το όραμα και τη δέσμευση να συνεχίσουν να προσφέρουν Εξατομικευμένη Φροντίδα Ακοής σε όλους τους ανθρώπους ξεχωριστά.

Η κληρονομιά & το όραμά μας

Ο Όμιλος William Demant, στον οποίο ανήκει η Audika Group και η Akoustica Medica, ιδρύθηκε από έναν σύζυγο που ήταν αποφασισμένος να βοηθήσει τη σύζυγό του να ζήσει μια καλύτερη ζωή. O Hans Demant, ιδρυτής του Ομίλου, ήθελε να βελτιώσει τη ζωή της συζύγου του Camilla Demant, η οποία είχε δυσκολία ακοής. Όμως δεν ενδιαφερόταν μόνο για την ακοή της, αλλά ενδιαφερόταν για την ίδια ως μοναδική προσωπικότητα. Συνειδητοποίησε ότι η λεπτομέρεια μετράει και κάνει τη διαφορά. Κατάλαβε ότι βοηθώντας τη σύζυγό του δεν αντιμετώπιζε μόνο τη δυσκολία ακοής της, αλλά της έδινε πίσω τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και την πίστη της στη ζωή.

Αυτό είναι και το δικό μας όραμα: να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να ακούνε καλύτερα.

Το όραμά μας λαμβάνει πλέον παγκόσμιες διαστάσεις, μέσω της συμμετοχής μας στην Καμπάνια του Ομίλου για Καλύτερη Ακοή που έχει ως βασικό στόχο να εντάξει τον έλεγχο και τη φροντίδα της ακοής στην ατζέντα υγείας των ανθρώπων, ώστε να γίνει μία προφανής και αυτονόητη διαδικασία, όπως είναι ο έλεγχος της υγείας συνολικά.

Φιλοσοφία & Στρατηγική

Υπηρετούμε το όραμά μας καθημερινά και, σύμφωνα με τη διάγνωση του Ιατρού ΩΡΛ, προσφέρουμε με αφοσίωση Εξατομικευμένη Φροντίδα Ακοής, στηριζόμενοι στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σύγχρονη Εξατομικευμένη Φροντίδα Ακοής από Ειδικούς

Η ακοή είναι μοναδική και εντελώς υποκειμενική εμπειρία. Είναι τόσο μοναδική όσο και το δακτυλικό αποτύπωμα του καθενός. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε προς όλους όσοι το χρειάζονται Εξατομικευμένη Φροντίδα Ακοής, προκειμένου να φτάσουν στο μέγιστο της δυνατότητας ακοής τους, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Κάθε μικρή λεπτομέρεια σε αυτό που ακούμε μετράει και κάνει τη ζωή να αξίζει. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας για εμάς ο σεβασμός προς τις προσωπικές ανάγκες τού κάθε ανθρώπου, ώστε να απολαμβάνει τη ζωή του χάρη στην καλή ακοή.

Η παροχή μας προς όλους τους ανθρώπους υλοποιείται μέσω της προγραμματισμένης Δωρεάν Συμβουλευτικής Συνεδρίας με Ειδικό Ακοής, η οποία μπορεί να γίνει σε ένα από τα Κέντρα Ακοής μας ανά την Ελλάδα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 3214463 ή στο 800 11 65000 (δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο) για να προγραμματίσουν άμεσα τη δική τους Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία.

 

Call Now Button
0