Νέα Μοντέλα

Alta 2 pro: Προσφέρει ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία

Μία μοναδική λύση ακοής που προσφέρει ξεκάθαρη κατανόηση ομιλίας και σας διασφαλίζει ότι δεν θα αισθάνεστε κουρασμένοι στο τέλος της ημέρας. Η σύγχρονη τεχνολογία του αποδίδει τους ήχους στην πραγματική τους διάσταση και προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που είναι ότι πιο κοντά στη φυσική ακοή.
Το Alta 2 βασίζεται στην Εγκεφαλική Ακοή (BrainHearingTM) εξασφαλίζοντας την ανταποκρίση στις εξατομικευμένες ανάγκες σας  και άριστη ποιότητα ήχου σε όλες τις συνθήκες. Διαθέτει μοναδικό σχήμα για τον ακουστικό πόρο και τοποθετείται άνετα βαθιά μέσα στο αυτί σας ώστε μόνο εσείς να γνωρίζετε ότι βρίσκεται εκεί.

Nera 2: Κάνει την καθημερινότητα και πάλι εύκολη

Απολαύστε ξανά τις καθημερινές σας στιγμές επιλέγοντας τo Nera 2 το οποίο σας παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου και έτσι δε χρειάζεται πλέον να καταβάλετε προσπάθεια για να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας. Ταυτόχρονα, σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης καθώς σας βοηθά να ακούτε τους ήχους βάσει της προσωπικής σας προτίμησης.

Agil: Εξασφαλίστε ξεκούραστη ακοή

Ένα έξυπνο ακουστικό που υποστηρίζει την φυσική ικανότητα οργάνωσης των ήχων και εστιάζει σε αυτό που θέλετε να ακούτε ακόμα και σε σύνθετες ακουστικές συνθήκες, προσφέροντάς σας ξεκούραστη ακοή. Παρά το μικρό του μέγεθος καλύπτει σχεδόν όλες τις μορφές βαρηκοΐας!


*Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση, το σταθερό τηλέφωνο ακόμα και με το κινητό σας τηλέφωνο μετατρέποντας τα ακουστικά βαρηκοΐας σε handsfree συσκευές.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert