Νέα Μοντέλα

Oticon Opn: Το ακουστικό βαρηκοΐας που σας ανοίγει τον κόσμο

Το Opn επαναστατεί και ακούτε τόσο ξεκάθαρα και ξεκούραστα τις ομιλίες όσο ποτέ… ακόμα και μέσα στο θόρυβο! Ο εγκέφαλος για πρώτη φορά λαμβάνει και ξεκαθαρίζει όλους τους ήχους και επίσης για πρώτη φορά εσείς επιλέγετε σε ποιον από όλους θα εστιάσετε την προσοχή σας.

Με νέες τεχνολογίες, το Opn σχεδιάστηκε για να πετυχαίνετε περισσότερα με λιγότερη ενέργεια. Έτσι, ακούτε καλύτερα και θυμάστε περισσότερα σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες και γίνεστε πάλι ενεργοί και κοινωνικοί! Παράλληλα, με μοναδικό σχήμα και σε πολλά διαθέσιμα χρώματα, γίνεται «αόρατο» όταν το φοράτε.

Και μην ξεχνάτε ότι… είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο, που συνδέεται στο Ίντερνετ!

Alta 2 pro: Το πρώτο αθέατο ακουστκό -Προσφέρει ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία

Μία μοναδική λύση ακοής που προσφέρει ξεκάθαρη κατανόηση ομιλίας και σας διασφαλίζει ότι δεν θα αισθάνεστε κουρασμένοι στο τέλος της ημέρας. Η σύγχρονη τεχνολογία του αποδίδει τους ήχους στην πραγματική τους διάσταση και προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που είναι ότι πιο κοντά στη φυσική ακοή.
Το Alta 2 βασίζεται στην Εγκεφαλική Ακοή (BrainHearingTM) εξασφαλίζοντας την ανταποκρίση στις εξατομικευμένες ανάγκες σας  και άριστη ποιότητα ήχου σε όλες τις συνθήκες. Διαθέτει μοναδικό σχήμα για τον ακουστικό πόρο και τοποθετείται άνετα βαθιά μέσα στο αυτί σας ώστε μόνο εσείς να γνωρίζετε ότι βρίσκεται εκεί.

Nera 2: Κάνει την καθημερινότητα και πάλι εύκολη

Απολαύστε ξανά τις καθημερινές σας στιγμές επιλέγοντας τo Nera 2 το οποίο σας παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου και έτσι δε χρειάζεται πλέον να καταβάλετε προσπάθεια για να κατανοήσετε τον συνομιλητή σας. Ταυτόχρονα, σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης καθώς σας βοηθά να ακούτε τους ήχους βάσει της προσωπικής σας προτίμησης.

*Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόραση, το σταθερό τηλέφωνο ακόμα και με το κινητό σας τηλέφωνο μετατρέποντας τα ακουστικά βαρηκοΐας σε handsfree συσκευές.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert