Προσδοκίες

Προσδοκίες

Τι να περιμένετε από τα ακουστικά σας

Τα ακουστικά βαρηκοΐας συμβάλλουν στην ενίσχυση της ακοής που έχει απομείνει και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του βαρήκοου. Όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι η απώλεια ακοής που έχετε, τα βοηθήματα ακοής τελευταίας τεχνολογίας με το πρωτοποριακό σύστημα OpenFit (ανοιχτή εφαρμογή), θα συντελέσουν στο να ακούτε καλύτερα χωρίς ενοχλήσεις ή τη δυσάρεστη αίσθηση του βουλωμένου αυτιού.

Τα σύγχρονα αυτά ακουστικά βαρηκοΐας, όπως δηλώνουν έμπειροι χρήστες, προσφέρουν μοναδική αίσθηση φυσικής ακοής. Η Akoustica Medica προσφέρει ακουστικά βαρηκοΐας τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν απίστευτα αποτελέσματα με μοναδικό σχεδιασμό και αισθητική, σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών και χρωμάτων. Έτσι γίνονται πολύ διακριτικά και σχεδόν αόρατα. Ο Ειδικός Ακοοπροθετιστής θα σας ενημερώσει για το αν χρειάζεστε και αν μπορείτε να βοηθηθείτε από τα ακουστικά αυτά και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να βοηθήσουν το βαρήκοο άτομο:

  • Να συμμετέχει με ευκολία σε συζητήσεις, κερδίζοντας την χαμένη αυτοπεποίθηση!
  • Να καταλαβαίνει αυτά που του λέει ο συνομιλητής του, ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο θόρυβο
  • Να αναπτύσσει τις κοινωνικές του σχέσεις και δραστηριότητες, καθώς πλέον μπορεί να είναι ενεργό μέλος σε μια συζήτηση
  • Να κινείται με ασφάλεια στο δρόμο, καθώς μπορεί να ακούσει τα κορναρίσματα των οχημάτων και να αντιληφθεί την κατεύθυνσή τους

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν μπορούν να ανακτήσουν την χαμένη σας ακοή, συμβάλλουν όμως στην ενίσχυση και τη καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ακοής που έχετε.
online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert