Συμβουλευτική Συνεδρία

sumvouleutiki-sunedria-new

Συμβουλευτική Συνεδρία

Η συμβουλευτική συνεδρία είναι μια 100% ανέξοδη, ανώδυνη και αξιόπιστη διαδικασία το άτομο που αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής επισκέπτεται τον ειδικό ακοοπροθετιστή αφού έχει πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση ακοής.

Στόχος της συνεδρίας είναι η συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών για τον σωστό καθορισμό των αναγκών του βαρήκοου και στη συνέχεια τον σωστό προσδιορισμό του επιθυμητού αποτελέσματος. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες σε συνδυασμό με ένα πρόσφατο ακοόγραμμα από έναν Ωριλά ιατρό θα επιτρέψουν στον ειδικό ακοοπροθετιστή να κάνει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση λύσεων ακοής και να προτείνει στον βαρήκοο τα ακουστικά βαρηκοΐας με τα πιο ιδανικά για αυτόν χαρακτηριστικά, που αρμόζουν στις ανάγκες του (τεχνολογία και μέγεθος).

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι κατά τη συζήτηση σας με τον ειδικό ακοοπροθετιστή είναι σημαντικό να δίνετε ακριβείς πληροφορίες που περιγράφουν αναλυτικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Τα οφέλη που προκύπτουν από ένα πλήρες και αναλυτικό ιστορικό είναι πολλά, κυριότερα από τα οποία είναι:

  • Ο σωστός καθορισμός των αναγκών σας.
  • Ο σωστός προσδιορισμός των απαιτήσεών σας.

Και βάση των παραπάνω η επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος

Πέρα από τη διερευνητική συζήτηση με τον ακοοπροθετιστή, κατά τη συμβουλευτική συνεδρία γίνεται και δοκιμή των ακουστικών βαρηκοΐας εφόσον και ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί. Με τη δοκιμή μπορείτε να αξιολογήσετε:

  • Την άνεση στην εφαρμογή των ακουστικών.
  • Την άνετη συζήτηση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα δωμάτιο.
  • Την διαφορά που κάνει η εφαρμογή των δύο ακουστικών σε σχέση με το ένα.

Κλειδί για την επιτυχία του αποτελέσματος της πρώτης συνεδρίας είναι ο βαρήκοος να συνοδεύεται είτε από την/ον σύζυγο είτε από ένα τρίτο μέλος της οικογένειας ή από κάποιον φίλο.

Το τρίτο πρόσωπο συμμετέχει ενεργά στη συμβουλευτική συνεδρία. Βοηθάει σημαντικά στην διερεύνηση και τον καθορισμό των αναγκών του βαρήκοου και μπορεί να αντιληφθεί και να επιβεβαιώσει την επιτυχή έκβαση της δοκιμής βάση των αναγκών που επιθυμούμε να καλύψουμε.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα
και τις προσφορές μας καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert