Διακριτικά Ακουστικά βαρηκοΐας με Bluetooth Αλλάζουν Ζωές Σε Ολόκληρη την Ελλάδα!

Η νέα συσκευή καθιστά ευκολότερο για εσάς να ακούτε καθαρά, να ανιχνεύετε και εντοπίζετε ήχους με λιγότερη προσπάθεια και να συμμετέχετε σε συνομιλίες όπως παλιά.

Τα τελευταία χρόνια,έχει έρθει η τεχνολογική επανάσταση στα ακουστικά βοηθήματα. Έχουν γίνει μικρότερα, πιο διακριτικά, πιο αποτελεσματικά και πιο φθηνά επίσης, καθώς ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί.

Κάποια από τα σημερινά ακουστικά βοηθήματα μπορούν ακόμη να λειτουργούν ως ασύρματα ακουστικά, συνδεόμενα μέσω Bluetooth σε τηλέφωνα και τηλεοράσεις. Το 2016, αναπτύχθηκε το πρώτο ακουστικό βοήθημα που συνδέεται στο διαδίκτυο. Ποιος το γνώριζε αυτό; Τα ακουστικά βοηθήματα μπορούν να κάνουν κάποια εκπληκτικά πράγματα.

Βρείτε το καλύτερο ακουστικό βαρηκοΐας

Δείτε εδω τα βήματα:

 • Κάντε κλικ στην τοποθεσία σας στον χάρτη παρακάτω για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΚΟΗΣ.
 • Απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και ο ιστότοπος θα εντοπίσει το πλησιέστερο κατάστημα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν και άλλες εκπληκτικές συσκευές ακοής.
 • Είστε Δικαιούχος για Αόρατα Ακουστικά;

  Επιλέξτε την Ηλικία Σας για Περισσότερες Πληροφορίες


 • Επιλέξτε την τοποθεσία σας και θα εντοπίσουμε το πλησιέστερο κέντρο ακοής.

  s

  Η απώλεια ακοής είναι συνηθισμένη.

  Δωρεάν Επαγγελματική Συμβουλή

  Για επαγγελματική συμβουλή από ειδικό συνιστάται να επισκεφτείτε ένα κέντρο ακοής. Αυτοί μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο ακουστικό βοήθημα. Κάθε άτομο άνω των 55 ετών θα έπρεπε να ελέγχει την ακοή του κάθε χρόνο. Να θυμάστε, τα σύγχρονα ακουστικά βοηθήματα δεν βοηθούν μόνο στην καλύτερη επικοινωνία, αλλά μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σας και να εξαλείψουν αυτές τις αμηχανίες στιγμές όταν δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά.

  Βρείτε το καλύτερο ακουστικό βαρηκοΐας

  Πολητική για τα CookiesΔήλωση Απορρήτου | 

  This is a promotion by Akoustica Medica