Το πρώτο “αθέατο” ακουστικό βαρηκοΐας

 

Έφτασε η νέα σειρά ακουστικών βαρηκοίας, που θέτει νέα δεδομένα στην κατανόηση της ομιλίας σε σύνθετες ακουστικές συνθήκες. Η νέα σειρά ακουστικών δημιουργήθηκε μετά από συνεχείς έρευνες και προσφέρει στους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας την πιο φυσική ακουστική εμπειρία και ως εκ τούτου την ελευθερία να ζήσουν μία φυσιολογική, εξωστρεφή και ενεργή ζωή με μέγιστη ποιότητα ζωής και ελευθερία κινήσεων.

Το Alta 2 Pro είναι το 1ο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που είναι 100% αθέατο!

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετη τοποθέτηση στον ακουστικό πόρο, γεγονός που το καθιστά αθέατο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο. Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει τεχνολογία SpeechGuardE, η οποία διατηρεί την ευκρίνεια της ομιλίας ακόμα και σε θορυβώδες, απαιτητικόπεριβάλλον προσφέροντας έτσι κρυστάλλινο ήχο, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν άνετη επικοινωνία. Παράλληλα προσφέρει μεγάλη οικονομία και άνεση, καθώς έχει ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας. Tα νέα ακουστικά είναι ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη και τον ιδρώτα επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν όλες τις αγαπημένες τους δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς!

 

Εξατομικευμένος ήχος Βελτιώνει την Ικανοποίηση 

Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους ήχους διαφορετικά, ενώ το ένα τρίτο των χρηστών που σταματά να φορά ακουστικάπροχωρά σε αυτή την κίνηση γιατί η ποιότητα ήχου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Τι κάνουν τα συγκεκριμένα ακουστικά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό; 

Τα Alta 2 Pro είναι τα μοναδικά ακουστικά, που μπορούν να ρυθμιστούν με τρόπο που ταιριάζει στις υποκειμενικές προτιμήσεις και στο προσωπικό προφίλ του χρήστη, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές του προσδοκίες!

 

Κεντρικό Κέντρο Ακοής– Αθήνα Πλ. Ομονοίας 12, 2ος όροφος.
Υπόλοιπη Ελλάδα

Βριλήσσια – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Πάτρα – Λάρισα – Κατερίνη – Γιαννιτσά – Κέρκυρα – Κοζάνη – Πρέβεζα

Call Now Button