Τύποι Ακουστικών Βαρηκοΐας

Ακουστικά Βαρηκοΐας – Τύποι – Αξεσουάρ

Η γκάμα των ακουστικών βαρηκοΐας που διαθέτουμε έχει επιλεγεί μέσα από τα πιο σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας της Oticon Δανίας, πρωτοπόρου εταιρείας στην κατασκευή βοηθημάτων ακοής. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ενδεικτικά
κάποιους βασικούς τύπους ακουστικών βαρηκοΐας και την εφαρμογή τους. Για να δείτε και να δοκιμάσετε όλα τα μοντέλα και τις σειρές ακουστικών προγραμματίστε μία δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με τους ειδικούς ακοοπροθετιστές.
akoustika-1-final

IIC

Η μικρότερη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο, τα λεγόμενα και ακουστικά ψείρες. Εφαρμόζουν βαθιά στον ακουστικό πόρο, παραμένοντας εντελώς αθέατα, προσφέροντας όμως εξαιρετικά αποτελέσματα.
akoustika-2-final

CIC – MIC

Μικρά ακουστικά βαρηκοΐας που τοποθετούνται μέσα στον ακουστικό πόρο και είναι σχεδόν αθέατα.
akoustika-3-final

ITC

Είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος από τα CIC – MIC. Τοποθετείται μέσα στον ακουστικό πόρο σε πολύ διακριτική θέση.
akoustika-4-final

ITE

Αυτό το μέγεθος χρησιμοποιήται για υψηλές απώλειες ακοής. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους έχουν μεγαλύτερο ενισχυτή και χαρακτηριστικά όπως ρυθμιστή έντασης πάνω στο ακουστικό.
akoustika-5-final

miniRITE

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας. Είναι μία λύση που συνδυάζει την ένταση και την καλαισθησία. Το μέγεθος του ακουστικό είναι πολύ μικρό και τοποθετείται πίσω από το αυτί ενώ ο δέκτης τοποθετείται μέσα στο αυτί.
akoustika-6-final

BTE

Στα ΒΤΕ ακουστικά όλα τα ηλεκτρονικά μέρη του ακουστικού βρίσκονται πίσω από το αυτί και ο ήχος ταξιδεύει μέσα από ένα διάφανο σωλήνα στο εκμαγείο που τοποθετείται μέσα στο αυτί. Γενικά είναι πιο δυνατά και τοποθετούνται και σε πιο σοβαρές απώλειες.
akoustika-7-final

RITE

Είναι μία σύγχρονη λύση που συνδυάζει την ένταση και την καλαισθησία. Το μέγεθος του ακουστικό είναι πολύ μικρό και τοποθετείται πίσω από το αυτί, ενώ ο δέκτης τοποθετείται μέσα στο αυτί.
akoustika-8-final

Streamer

Το χειριστήριο streamer σας δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε τα ακουστικά σας ασύρματα με διάφορες συσκευές και:
• Να απολαμβάνετε την τηλεόραση και ο ήχος της να είναι ακόμα και κλειστός! Εσείς θα τον ακούτε μέσα από τα ακουστικά σας.
• Να απολαμβάνετε την μουσική απευθείας στα ακουστικά σας.
• Να συνδέεστε με τον υπολογιστή ή to tablet και ο ήχος να μεταφέρεται στα ακουστικά σας
• Να μιλάτε στο σταθερό ή στο κινητό απευθείας από τα ακουστικά σας
• Να βελτιώσετε την ακουστική σας ικανότητα μέσα στην τάξη ή σε διαλέξεις
• Να απολαμβάνετε ξανά το θέατρο ή το σινεμά
akoustika-9-final

Remote control

Με την remote control έχετε την δυνατότητα να αυξομειώνετε την ένταση από απόσταση, χωρίς να ακουμπήσετε καθόλου τα ακουστικά σας.
akoustika-10-final

ConnectLine Microphone

Με το μικρόφωνο ConnectLine μπορείτε να βελτιώσετε επιπλέον την ακουστική σας ικανότητα όταν βρίσκεστε σε πολύ απαιτητικό ακουστικό περιβάλλον, όπως σε ένα εστιατόριο ή μία ταβέρνα.
online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert