Εισαγωγή στα Ακουστικά Βαρηκοΐας

image-new-4

Ακουστικά Βαρηκοΐας – Εισαγωγή

Η Akoustica Medica διαθέτει μία ευρεία γκάμα από ακουστικά βαρηκοΐας η οποία περιλαμβάνει όλους τους προηγμένους τύπους υψηλής ποιότητας της Oticon Δανίας.

Ανακαλύψτε τις νέες σειρές ακουστικών βοηθημάτων που διαθέτουν την τεχνολογία RITE (OpenFit) και σας προσφέρουν απίστευτη άνεση αφήνοντας τον πόρο του αυτιού ανοιχτό.

Η πλειονότητα των σύγχρονων ακουστικών της συλλογής μας διαθέτει το σύστημα telecoil που σας προσφέρει άνετη ακρόαση σε χώρους που είναι εφοδιασμένοι με αντίστοιχο σύστημα, όπως εκκλησίες, δημόσιες υπηρεσίες, θέατρα, κ.λπ.

Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας streamer μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας που φοράτε με το κινητό ή/και το σταθερό σας τηλέφωνο, την τηλεόραση και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Στις επόμενες ενότητες μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους και τα νέα μοντέλα ακουστικών βαρηκοΐας, καθώς και τα μεγέθη στα οποία είναι διαθέσιμα.

online-rantevou

Newsletter

 

Καταχωρήστε και το e-mail σας και μείνετε σε άμεση επαφή μαζί μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας, καθώς και για τις εξελίξεις στον χώρο της δυσκολίας ακοής.

tuv-cert